Máte starosti se suchými a nebezpečnými stromy? Je čas jednat. Máme řešení.

Nyní jsme v období vegetačního klidu, které obvykle trvá od začátku listopadu do konce března. Teď je ideální čas pro kácení stromů a údržbu zeleně. Z pohledu ochrany přírody nebudeme totiž v tomto období narušovat život ptactva a také stromů, které jsou v této fázi roku v období klidu a nejsou aktivní..

Možná máte na parcele vzrostlý strom, který vám stíní nebo bere výhled, možná se o větrných nocí bojíte, že strom nebo suchá větev padne na střechu a něco poškodí. Nyní je ta správná chvíle to vyřešit. Poskytujeme zdarma prohlídku v místě zakázky, společně vybereme ideální stroj. Dále můžeme vypracovat cenovou nabídku na kompletní službu pokácení či prořezávku stromu(ů). Pokud budete mít zájem můžeme zajistit i úklid dřeva a větví.

Tam kde je málo místa a nemůžeme položit strom na zem, provádíme kácení z pracovní plošiny, odřezáváme postupně po menších kusech a tímto způsobem se pokácí i velký strom. Tam, kde z důvodu přístupnosti nelze použít ani pracovní plošina, povolá se stromolezec. Každá zakázka je jiná a je vhodné ji vyhodnotit na místě a najít vhodné a bezpečné řešení.

 

Máte dotaz? Zavolejte nám ještě dnes!

602 456 520

 

Péče o stromy je důležitá, větve mohou zasahovat na různá místa, kde mohou způsobovat potíže a nebezpečí. Mnohdy mohou být stromy suché nebo nějak napadené a při větru se mohou větve zlomit a něco poškodit. Úprava vzrostlých stromů je nezbytnou součásti nejen z hlediska bezpečnosti, ale zároveň to může být i kvůli vzhledu.

Na českém trhu působíme již 30 let a v nabídce máme 105 vlastních strojů, které půjčujeme. Snažíme se držet krok s dobou a neustále rozšiřujeme naší flotilu o moderní nové stroje, které jsou vám k dispozici v naší půjčovně plošin. V nabídce máme autoplošiny, přívěsné plošiny, halové plošiny, terénní plošiny, manipulátory, VZV a pojízdné lešení.

Oslovte nás a nechte si vyhotovit cenovou nabídku na zapůjčení plošiny, prořezání či pokácení stromů. Nabídku našeho vozového parku naleznete na našich stránkách www.plosiny-vondrasek.cz.