S výběrem správné mechanizace Vám poradíme buď po telefonu, nebo zajistíme bezplatnou prohlídku místa zakázky a pomůžeme vybrat správnou plošinu nebo jinou výškovou techniku. K nátěrům a opravám klasických rodinných domků jsou nejčastěji využívány přívěsné plošiny za auto, které půjčujeme bez obsluhy ale také autoplošiny, které jsou přistaveny včetně obsluhy.

Celý proces je opravdu jednoduchý. Zavoláte na náš dispečink, vybereme vhodný typ stroje a na smluvený termín s k vám s plošinou dorazíme. Pracovní plošinu bezpečně ustavíme a vysvětlíme její obsluhu. Vy potom z koše zvedací plošiny sami pracujete. Jakmile práci dokončíte, zavoláte a my plošinu odvezeme.

Řešíte kácení stromů nebo jinou rizikovou práci do které se vám nechce? Ano i tuto službu jsme schopni zajistit se smluvními partnery, kteří zajistí bezpečné pokácení i vzrostlých stromů při využití mechanizace z naší půjčovny pracovních plošin. V oblasti výškové techniky máme dlouholeté zkušenosti a na stroje od nás se můžete spolehnout!